Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Jobba hos oss
  • Jobba hos oss

    Bild på tre personer som är anställda inom FMV

Vill du jobba i en spännande myndighet och bidra till en tryggare värld?

På FMV arbetar vi med att köpa in, underhålla och avveckla försvarsmateriel och tjänster till Försvarsmakten. På så sätt bidrar vi till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vår kompetens och vårt engagemang skapar försvarsförmåga och vi drivs av en vilja att skapa de bästa förutsättningarna för vår kund Försvarsmakten.

Hos oss är alla viktiga. Du får arbeta i en miljö som präglas av ömsesidigt förtroende där du får ta mycket eget ansvar och får möjligheter att utvecklas. Här kan du förena det professionella med det privata. FMV har en bred verksamhet och finns över hela landet.

Påbörja din karriär på FMV redan idag och sök någon av våra lediga tjänster! 


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2011-06-14 14:31. Uppdaterad: 2015-05-19 17:47. Ansvarig: Visa e-postadress.

Human Resources, HR

Kontakt

Human Resources, HR

Telefon:08 782 40 00