Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Kakor, på engelska cookies, är små textfiler som innehåller data och lagras på din dator. De skapas av de webbplatser du besökt med syftet är att ge dig tillgång till olika funktioner.

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Det innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder kakor.

På fmv.se använder vi kakor för att webbplatsen ska vara så tillgänglig och användbar som möjligt. Vissa kakor är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. De har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. Du kan tacka nej till övriga kakor men då riskerar delar av webbplatsen att fungera något sämre.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Jobba hos oss
  • Jobba hos oss

    Bild på tre personer som är anställda inom FMV

Kompetens inom teknik, ekonomi och juridik är avgörande för FMV. Vill du dessutom bidra till svensk försvarsförmåga så är FMV något för dig.

Med vår bredd på yrken finns det säkert något som kan utmana just dig, oavsett var du är i din karriär. Börjar du jobba hos oss på FMV kommer vi göra vårt bästa för att du ska trivas.

För att se vilka jobb som går att söka just nu, klicka på fliken Lediga jobb till vänster på sidan. Du kan också läsa och se film om hur det är att arbeta på FMV, klicka på Vi som jobbar på FMV.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2011-06-14 14:31. Uppdaterad: 2015-02-02 10:27. Ansvarig: 

Human Resources, HR

Kontakt

Human Resources, HR

Telefon:08 782 40 00