Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Om FMV / Organisation / Verksamhetsområden / Marknad och inköp

Marknad och inköp

Vi ansvarar för kommersiella frågor i hela verksamheten och leder arbetet med hur FMV agerar mot marknaden, till exempel hur FMV upphandlar, bedriver strategiskt inköpsarbete och beställer.

Vi skapar förutsättningar för att FMV ska kunna bidra med kommersiell kompetens i Försvarsmaktens tidiga faser av planering och strategiarbete. Vi driver också ett långsiktigt förändringsarbete för att göra leverantörsmarknaden mer effektiv samt redo att ta ett större helhetsansvar.

Marknad och inköp bidrar med kommersiellt stöd i FMV:s löpande och projektbaserade arbete. Ansvaret för produktionen ligger på andra delar av FMV och vi bidrar med expertkompetens inom bland annat affärer och inköpscontrolling. Vår uppgift är att ta fram strukturer för FMV:s hantering av olika typer av leverantörer. Vi arbetar strategiskt för att projekt och upphandlingar ska utformas så att FMV når kommersiella fördelar genom olika affärsmodeller.Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2014-01-01 08:00. Uppdaterad: 2016-09-23 09:06. Ansvarig: Visa e-postadress.

Anna Clara Törnvall Wittgren

Kontakt

Anna Clara Törnvall Wittgren

Chef Marknad och inköp
Mobil:070-982 42 76
E-post: