Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Om FMV / Organisation / Verksamhetsområden / Anskaffning och logistik

Anskaffning och logistik

Diskussion om elektroniska sjökort vid Amfibieregementet Amf1 på Berga. Diskussion om elektroniska sjökort vid Amfibieregementet Amf1 på Berga.

Verksamhetsområde Anskaffning och logistik har till huvuduppgift att såväl inom som utanför Sveriges gränser leverera materiell tillgänglighet till Försvarsmakten och dess förband.

Det innebär att vi anskaffar den materiel och logistik som Försvarsmaktens förband behöver. Vi följer kontinuerligt upp materielens status och initierar de underhållsåtgärder som behövs. Det är också vår uppgift att styra vilken materiel som ska vara i drift, vilken som ska underhållas och vilken som ska förrådshållas.

Med ansvar för anskaffning, vidmakthållande och avveckling har vi fokus på materielen ur ett livscykelperspektiv. Det inkluderar både materiell tillgänglighet och kostnadseffektivitet under materielens hela livscykel.

Verksamheten bedrivs i nära samarbete med både Försvarsmakten och leverantörer och omfattar allt från kängor, veterinärmateriel och radioapparater, till stridsfordon, ubåtar och helikoptrar.

Verksamhetsområde Anskaffning och logistik består av cirka 1000 medarbetare fördelade på cirka 20 verksamhetsorter.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2014-01-01 08:00. Uppdaterad: 2016-08-15 16:15. Ansvarig: Visa e-postadress.

Christer Sundin

Kontakt

Christer Sundin

Chef Anskaffning och logistik
Telefon:08 782 53 60
Mobil:073 850 93 78
E-post: