Detta skapar en automatisk översättning med Google Translate. Försvarets materielverk tar inte ansvar för eventuella fel.

Du behöver godkänna funktionella kakor för att använda den här funktionen.

Jobb och karriär

Juniora ingenjörer som vill leverera en säkrare framtid

Just nu söker vi juniora ingenjörer till flera av våra verksamhetsområden. Därför bjuder vi in till FMV:s rekryteringsdag tisdagen 28 mars i Stockholm. Det blir ett tillfälle för dig att träffa våra chefer och medarbetare för att höra mer om vad vi gör på FMV. För oss är det en chans att lära känna dig och se om vi tillsammans kan bygga en säkrare framtid.

Vill du bidra till att göra Sverige och världen säkrare? I rollen som junior ingenjör hos oss bidrar du till en historisk tillväxt för Sveriges försvar. Det innebär att du är med och påverkar den materiel och de system som ska stärka Försvarsmakten under kommande decennier.

Rätt materiel för ett starkare försvar

Försvarets materielverk, FMV, har ett viktigt samhällsuppdrag. Vi ska se till att svenska soldater, piloter och sjömän har rätt utrustning för att kunna öva och i skarpt läge kunna försvara Sverige. Det handlar om att leverera allt från helikoptrar, ubåtar, GRIPEN-flygplan till snörade kängor, hästtäcken, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Vårt mål är att leverera rätt materiel, i tid och till en kostnad som gör att skattemedel används så effektivt som möjligt.

Vi sätter samman team av medarbetare med olika kompetenser som driver våra projekt från start till leverans. Våra projekt sträcker sig från några månader till många år. Vi ser till att utrustningen utformas och anpassas så att den passar i Försvarsmaktens olika miljöer och att den är säker att använda.

Innan vi lämnar över utrustningen till Försvarsmakten testas den vid våra egna provplatser. Fordon, vapen och ledningssystem kontrolleras så att de har de tekniska egenskaper och möjligheter som kravställningen säger och att den går att använda på ett sätt som gör att Försvarsmakten kan utföra sitt uppdrag på ett effektivt sätt.

FMV:s rekryteringsdag för juniora ingenjörer

Gillar du vad du läser? Sök tjänsten! Om vi tror att vi är rätt för varandra kommer du bli kallad till FMV:s rekryteringsdag tisdagen 28 mars i Stockholm. Det blir ett tillfälle för dig att träffa våra chefer och medarbetare för att höra mer om vad vi gör på FMV. För oss är det en chans att lära känna dig och se om vi tillsammans kan bygga en säkrare framtid.