Detta skapar en automatisk översättning med Google Translate. Försvarets materielverk tar inte ansvar för eventuella fel.

Du behöver godkänna funktionella kakor för att använda den här funktionen.

Flera orter FMV Senaste ansökningsdag: 2021-12-31

Examensarbete

"På förmiddagen kan du sitta på ett möte om ett helt nytt vapensystem som ännu inte finns någonstans i världen. Tre timmar senare står du på Vaxholmskastellet och inspekterar kanoner som är 100 år gamla."

Lär känna en unik verksamhet där vi arbetar med högteknologiskt materiel. Ofta i långsiktiga projekt som alla syftar till att försvara Sverige.

Vi rekommenderar dig att hitta ett område du är intresserad av och därefter beskriva vad du vill göra. Vill du få inspiration, läs gärna på våra verksamhetsområden.

Din intresseanmälan

Vi behöver ett komplett CV samt information om du söker för praktik eller examensarbete. Därutöver vill vi se ett personligt brev där du beskriver din utbildning och berättar om vilket ämne eller problem du vill undersöka och varför det skulle kunna vara intressant för FMV. Du behöver också ange hur länge och när praktiken/examensarbetet kommer att pågå. Vi vill också veta vilka behov och förväntningar du har på oss. 

Som praktikant måste du vara försäkrad, antingen genom ditt universitet/högskola eller genom Arbetsförmedlingen. Kom ihåg att ange i din ansökan huruvida du är berättigad försäkring. Vi arbetar med rikets säkerhet och därför krävs svenskt medborgarskap för att göra examensarbete här. Inom vissa arbetsområden krävs även en säkerhetskontroll.

Titta gärna på tidigare examensarbeten för att få inspiration.

https://www.fmv.se/tidigare-examensarbeten

Vi läser intresseanmälningar till examensarbete fyra gånger om året och det sker veckorna efter 31 januari, 31 mars, 30 september och 30 november.

Välkommen med din intresseanmälan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.