Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / FMV tecknar avtal på underhåll…

Huvudnavigering:

FMV tecknar avtal på underhåll av flygsäkerhetsmateriel

Hoppa till nyhetslistan

Underhåll av olika typer av flytvästar är exempel på arbete som ingår i det nya avtalet med Saab på flygsäkerhetsmateriel. Foto: FMV

Avtalet tecknas med Saab och inkluderar underhåll och tekniskt systemstöd inom området flygsäkerhetsmateriel, till exempel flytvästar, livflottar och nödsändare. Arbetet kommer att utföras i Linköping och Arboga.

Flygsäkerhetsmateriel delas in i flygplansbunden och personburen utrustning. Avtalet inkluderar både förebyggande och avhjälpande underhåll på materiel inom båda kategorierna, som exempelvis nödsändare, livflottar och olika typer av flytvästar. Avtalet omfattar även tekniska tjänster, som utredningar, försöksverksamhet och teknikinformation.

Arbetet kommer i första hand att utföras i Linköping och i Arboga.
 
Grundavtalet sträcker sig över tre år, 2018-2020. Det innehåller även en option på ytterligare två år, liksom en option för stöd vid kris eller krig.

Under avtalstiden avropar FMV tjänsterna löpande enligt förutsättningarna för varje enskilt uppdrag.

Det totala värdet inklusive optioner uppgår till 117,5 miljoner kronor.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2018-03-16 15:00. Uppdaterad: 2018-03-16 15:03. Ansvarig: Visa e-postadress.