Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / Försvarsföretagsdagarna 2016

Huvudnavigering:

Försvarsföretagsdagarna 2016

Hoppa till nyhetslistan

Försvarsföretagsdagarna är ett samarrangemang mellan SOFF och SME-D, Försvarsmakten och FMV. I år hålls Försvarsföretagsdagarna den 29-30 november på Vår Gård Saltsjöbaden. Temat är "En säker materielförsörjning i en osäker tid".

Försvarsföretagsdagarna modereras av Staffan Dopping. Bland föreläsare och deltagare ser vi nyckelpersoner från Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets materielverk och försvarsföretagen.

Ämnen i år är bland annat en förändrad omvärld, tidiga faser i materielförsörjningen samt upphandlings- och exportfrågor.

Vid Försvarsföretagsdagarna kommer deltagarna att förläggas vid två närliggande hotell (300 m), Grand Hotell Saltsjöbaden och Vår Gård Saltsjöbaden. Vid ankomst och registrering på Vår Gård kommer övernattande deltagare få besked om på vilket hotell som de ska checka in på. Du ska vid ankomst kunna vara beredd på att visa giltigt legitimation.

Kostnad för arrangemanget är:

  • 4 700:-/person exklusive moms, medlemmar SOFF och SME-D samt myndighetsrepresentanter.
  • 7 700:-/person exklusive moms, övriga organisationer.

Avdrags görs med 1 500:- om övernattning ej önskas.

Anmälan senast den 21 oktober

Då antalet platser är begränsat går det endast att anmäla max tre personer/organisation. Vid avbokningar efter den 21 oktober debiteras full avgift. Det går att byta namn på deltagare fram till den 25 november.

Anmälan till Försvarsföretagsdagarna 2016

Deltagande från myndigheter beslutas i särskild ordning.

Preliminärt program (pdf) (uppdaterat 2016-11-24)

Vid frågor kontakta Catharina Stenius på SOFF, e-post: Visa e-postadress.

Välkomna!

Förklaring

  • SOFF – Säkerhets- och försvarsföretagen.
  • SME-D – oberoende små, mindre och medelstora företag (SME-företag) med specialkompetenser, verksamma till större del inom försvars- och samhällssäkerhetssektorn i Sverige.

Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2016-09-29 15:38. Uppdaterad: 2016-09-29 15:50. Ansvarig: Visa e-postadress.