Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyheter från FMV / Ramavtal på damasker och livre…

Huvudnavigering:

Ramavtal på damasker och livremmar

Hoppa till nyhetslistan

Nya ramavtal på damasker och livremmar.

FMV har tecknat ramavtal på damasker och livremmar. Avtalen är med två olika leverantörer och är giltiga i två år med option för förlängning i upp till fyra år.

FMV har inte haft den här typen av ramavtal vad gäller damasker och livremmar tidigare.

– Förut har vi beställt styckevis när vi behöver fylla på, så det har inte varit någon riktig ordning. Därför har FMV nu tagit ett strategiskt beslut om att teckna ett ramavtal. Det innebär att vi kan bunkra upp med det antal vi behöver, så att det inte uppkommer en akut brist, säger Gustav Gillberg, projektledare FMV.

Nu har överklaganstiden gått ut och FMV kommer att skicka ut avtal till leverantörerna för signering.

– Leverantörerna är Protite AB för livremmar och H. Brunner för damasker. Vi har valt två olika leverantörer för att få bästa produkt till bästa pris.

Efter signering av avtal ska produkterna gå igenom FMV:s godkännandeprocess, där myndigheten gör en kontroll av produktionsprover.

– När det är klart kan vi börja beställa. Vi planerar att göra ett stort avrop på 6 - 8000 damasker i höst, säger Gustav Gillberg.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2017-06-14 11:41. Uppdaterad: 2017-06-14 11:43. Ansvarig: Visa e-postadress.