Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Nyheter / Nyhetsarkiv / Nyheter 2013 / FMV positivt till granskning a…

FMV positivt till granskning av upphandling

Hoppa till nyhetslistan

Norska Forsvarets Logistikkorganisasjon FLO och FMV genomför en gemensam upphandling avseende ramavtal av tunga lastfordon och underhåll. En av anbudsgivarna har både lämnat in begäran om överprövning av upphandlingen och dragit tillbaks den. Nu vill Konkurrensverket granska upphandlingen, något som FMV:s chefsjurist är positiv till.

– FMV hanterar stora summor av medborgarnas pengar och vi är i en förtroendebransch. De upphandlingar vi gör blir ofta prövade i domstolarna, och i de allra flesta fallen döms till FMV:s fördel. Så med tanke på diskussionen kring upphandlingen av tunga lastfordon tycker jag det är positivt att myndigheten Konkurrensverket nu vill granska FMV:s hantering av denna fråga, säger Anders Sjöborg, chefsjurist på FMV.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2013-12-18 11:20. Uppdaterad: 2013-12-18 12:42. Ansvarig: Visa e-postadress.