Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Om FMV / Om webbplatsen / Kakor på webbplatsen

Kakor på webbplatsen

Kakor, på engelska cookies, är små textfiler som fmv.se begär att få spara på besökarens dator. Kakor används för att ge en besökare tillgång till olika funktioner på webbplatsen. Det går också att använda informationen i kakorna för att följa hur besökaren surfar på webbplatsen. Det går inte att identifiera vem besökaren är med informationen i de kakor som används på fmv.se.

En besökare har alltid möjlighet att inte tillåta kakor genom att göra inställningar för detta i sin webbläsare. Om besökaren stänger av kakor i sin webbläsare sparas inga kakor från fmv.se. Kakor som har blivit sparade sedan tidigare kan besökaren ta bort.

Vissa kakor på fmv.se är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och de sparas temporärt på besökarens dator. De försvinner när besökaren stänger sin webbläsare. Om besökaren väljer att inte använda kakor på fmv.se så fungerar inte ett antal tjänster och funktioner på webbplatsen.

Vad säger lagen om kakor?

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska besökaren på en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av dem.

Mer information om kakor och vad som gäller finns på Post- och telestyrelsens webbplats. Länken till Post- och telestyrelsen finns till höger under Externa länkar.

Hur används kakor på fmv.se?

Du kan läsa mer om hur kakor används på fmv.se på sidan kakor som används på webbplatsen.

 


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2016-05-09 10:30. Uppdaterad: 2016-05-09 10:30. Ansvarig: Visa e-postadress.

Kontakt

FMV Kommunikation

Telefon:08 782 40 00
E-post:

Externa länkar

Länkarna öppnas i ett nytt fönster.

  1. Post- och telestyrelsenpts.se

Fakta

Domän

Med domän menas en webbplats, till exempel fmv.se, eller en tjänst i ett annat system på en annan webbplats.