Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

Prenumerera

Här är du nu:

Start / Upphandling / Allmänna villkor

Allmänna villkor

Vid upphandling använder FMV Allmänna Villkor när det hänvisas till dem. Ibland hänvisas det direkt till den här sidan, där du hittar de allmänna villkoren till höger.

Hänvisningen kan finnas i en annons, i en beställning, i ett förfrågningsunderlag, i en inköpsorder eller i ett kontrakt och görs alltid till en utpekad version, exempelvis Allmänna Villkor 16:2. Ett lite äldre kontrakt kan alltså hänvisa till en äldre version och ett nytt kontrakt till den nyaste versionen och därför ska man alltid lägga märke till versionsnumret.

Villkor för varor hittar man i Allmänna villkor för vara, för tjänster i Allmänna villkor för tjänst, för konsulter i Allmänna villkor för konsult och för inhyrd personal i Allmänna villkor för inhyrd personal.


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2016-03-16 17:12. Uppdaterad: 2020-02-19 14:27. Ansvarig: Visa e-postadress.

Relaterade dokument

Välj fil att ladda ner eller visa.

  1. FMV allmänna villkor 20Pdf, 163 kB