Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av FMV:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

På fmv.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från fmv.se används. Läs mer om kakor och hur de används på fmv.se.

RSS:Prenumerera

Här är du nu:

Start / Verksamhet / CSEC - Sveriges Certifieringso… / CSEC:s nyheter / Informationssäkerhet för offen…

Informationssäkerhet för offentlig sektor 26-27 augusti

Hoppa till nyhetslistan

Försvarsminister Karin Enström håller sitt öppningsanförande vid konferensen 2013

Välkommen till konferensen "Informationssäkerhet för offentlig sektor 2014"! Målet med konferensen är att bidra till att stärka samhällets informationssäkerhet genom att belysa och diskutera viktiga frågor samt bredda kunskapen inom området.

Konferensen erbjuder ett varierat innehåll med fokus på olika aspekter av arbete med informationssäkerhet. Kom och ta del av aktuella frågor, erfarenheter och få kunskap om vilket stöd ni kan få i ert viktiga arbete.

Konferensen arrangeras av Samverkansgruppen för informationssäkerhet (SAMFI).

Målgrupp

Konferensen arrangeras för kommuner, länsstyrelser, landsting, myndigheter samt statligt och kommunalt ägda bolag. Innehållet riktar sig både till organisationens ledning och till dem som arbetar mer praktiskt med informationssäkerhet. 

CSEC på SAMFI-konferensen

CSEC är en av arrangörerna och kommer även att medverka på konferensen. Ett av CSEC:s föredrag kommer att handla om den internationella utvecklingen inom Common Criteria, bland annat så kallade "collaborative Protection Profiles (cPP), som de 26 länderna arbetar på att bli överens om framöver.

För mer information, program och anmälan, vänligen gå till: informationssäkerhet.se/konferensen2014


Tipsa om sidan

Fyll i formuläret för att skicka en länk till den här sidan.

Fält markerade med * är obligatoriska.


* Fältet är obligatoriskt

Publicerad: 2014-05-13 08:55. Uppdaterad: 2014-05-13 13:29. Ansvarig: Visa e-postadress.