Detta skapar en automatisk översättning med Google Translate. Försvarets materielverk tar inte ansvar för eventuella fel.

Du behöver godkänna funktionella kakor för att använda den här funktionen.

Startsida

Jobb och karriär

Vi upphandlar, utvecklar och levererar teknik, tjänster och materiel till Försvarsmakten. Inte bara det som behövs för att försvara Sverige idag, utan också imorgon. Och dagen efter det. Men vi behöver bli fler. Fler som tänker nytt och bättre. Fler som har nya idéer för framtiden.

Rätt materiel för ett starkare försvar

Vi utvecklar och levererar teknik, tjänster och materiel till Försvarsmakten. Inte bara det som behövs för att försvara Sverige idag, utan också imorgon. Och dagen efter det.

Men vi behöver bli fler. Fler som tänker nytt och bättre. Fler som har nya idéer för framtiden.

Är du ingenjör, jurist, inköpare, ekonom eller IT-tekniker? Var med och utveckla framtidens försvar. Bli en del av FMV.

FMV en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

FMV har utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. I den senaste Randstad Employer Brand Research hamnar myndigheten på en fjärdeplats och klättrar därmed över 15 positioner från föregående år.

Efter årets undersökning, som baseras på svar från över 4 000 respondenter, tilldelas FMV utmärkelsen ”Topp 25 – Sveriges mest attraktiva arbetsgivare”. Det innebär att vi placerat oss i toppskiktet bland landets största arbetsgivare.

FMV har även erhållit certifikatet Excellent Arbetsgivare 2022. Det betyder att vi tillhör de tio procent bästa arbetsgivarna i Nyckeltalsinstitutets kartläggning av hälsotal, frisktal, arbetsmiljö och andra faktiska arbetsvillkor kopplade till hälsoläget i svenskt arbetsliv.

fmv_it.png

Möjlighet till distansarbete

FMV är framtidsinriktat och har många engagerade medarbetare. Vi har arbetat mycket med att komma fram till hur vi ska jobba efter pandemin. Att våra medarbetare har det bra på jobbet är viktigt för oss.

Ett resultat av detta arbete är möjligheten att som medarbetare på FMV ansöka om att få jobba delvis hemifrån.

Spontanansökan och sommarjobb

Vi annonserar lediga anställningar på vår webbplats under Lediga jobb.

Det gäller tidsbegränsad anställning (sommarjobb, vikariat eller allmän visstid) och tillsvidareanställning.

Som statlig myndighet är FMV enligt Anställningsförordningen skyldig att informera (annonsera) lediga anställningar. Av den anledningen har vi i praktiken ingen möjlighet att beakta generella intresseanmälningar och spontanansökningar som saknar koppling till en utannonserad tjänst.

 

Beslut om anställning