Detta skapar en automatisk översättning med Google Translate. Försvarets materielverk tar inte ansvar för eventuella fel.

Du behöver godkänna funktionella kakor för att använda den här funktionen.

Jobb och karriär

Vi upphandlar, utvecklar och levererar teknik, tjänster och materiel till Försvarsmakten. Inte bara det som behövs för att försvara Sverige idag, utan också imorgon. Och dagen efter det. Men vi behöver bli fler. Fler som tänker nytt och bättre. Fler som har nya idéer för framtiden.

Rätt materiel för ett starkare försvar

Vi utvecklar och levererar teknik, tjänster och materiel till Försvarsmakten. Inte bara det som behövs för att försvara Sverige idag, utan också imorgon. Och dagen efter det.

Men vi behöver bli fler. Fler som tänker nytt och bättre. Fler som har nya idéer för framtiden.

Är du ingenjör, jurist, inköpare, ekonom eller IT-tekniker? Var med och utveckla framtidens försvar. Bli en del av FMV.

Hur vill du jobba i framtiden?

FMV är framtidsinriktat och har många engagerade medarbetare. Vi har arbetat mycket med att komma fram till hur vi ska jobba efter pandemin. Att våra medarbetare har det bra på jobbet är viktigt för oss.

Suzanna Schwarz och Jonas Larsson Törnberg leder arbetet med att hitta framtidens arbetsplats på FMV. I filmen berättar Suzanna mer om "FMV - Arbete på distans". En möjlighet som medarbetare på FMV har att ansöka om att få jobba delvis hemifrån.

Spontanansökan och sommarjobb

Vi annonserar lediga anställningar på vår webbplats under Lediga jobb.

Det gäller tidsbegränsad anställning (sommarjobb, vikariat eller allmän visstid) och tillsvidareanställning.

Som statlig myndighet är FMV enligt Anställningsförordningen skyldig att informera (annonsera) lediga anställningar. Av den anledningen har vi i praktiken ingen möjlighet att beakta generella intresseanmälningar och spontanansökningar som saknar koppling till en utannonserad tjänst.

 

Beslut om anställning