Detta skapar en automatisk översättning med Google Translate. Försvarets materielverk tar inte ansvar för eventuella fel.

Du behöver godkänna funktionella kakor för att använda den här funktionen.

Jobb och karriär

Här kan du träffa oss

Vi deltar vid ett antal arbetsmarknadsdagar runt om i landet. Här kan du se var vi kommer att medverka under 2022.

Arbetsmarknadsdagar 2022 och 2023

LARM 15:e februari, Stockholm

LARM är Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdagar är en mässa som arrangeras varje år i februari. FMV medverkar här då vi har en provplats för JAS-gripen strax utanför Linköping.

LARM (liu.se)

Moment 23:e februari, Stockholm

Moment är KTH Maskinsektionens arbetsmarknadsdag. Möt oss på arbetsmarknadsveckan, som främst riktar sig mot studenter på Maskinsektionen men där alla intresserade kan att delta. 

MOMENT – Maskinsektionens Arbetsmarknadsdagar (momentkth.se)

LARV 27:e april, Luleå

LARV är Luleå tekniska universitets arbetsmarknadsdag. Här har du möjlighet att träffa representanter för från FMV:s provplats i Vidsel  T&E Vidsel, Vidsel Test Range (fmv.se). Där utför vi verifiering och validering inom områdena stridsflygplan, luft-, land- och sjöburna robotar samt obemannade flygande farkoster.

LARV

Ingenjörsdagen 18:e maj, Stockholm

Är du ingenjör finns möjligheten att träffa oss och många andra på Ingenjörsdagen, ett evenemang för att hylla Svensk ingenjörskonst.

Ingenjörsdagen

Totalförsvarsdagen 18:e juni, Malmö

Träffa oss på Totalförsvarsdagen, som riktar sig till allmänheten och erbjuder möjligheten att lära sig mer om det svenska totalförsvaret. Syftet är att visa hur vi tillsammans bygger ökad förmåga och att alla i Sverige har en viktig roll att bidra.

Nationella totalförsvarsdagen 2022 (msb.se)

Mötesplats offentliga affärer, Stockholm, 7-8:e september

För dig som arbetar med upphandling finns möjlighet att höra om hur FMV arbetar med komplexa uppdrag och stora och spännande upphandlingar.

Mötesplats Offentliga Affärer (motesplatsoffentligaaffarer.se)

Takeoff 6:e oktober, Nymble KTH

TAKEOFF är en arbetsmarknadsmässa för studenter på KTH som riktas framförallt till de 500 studenter som studerar civilingenjörsprogrammet Farkostteknik vid KTH.

TAKEOFF (takeoffkth.se)

Ingenjörsdagen 25:e oktober, Luleå

Är du ingenjör finns möjligheten att träffa oss på Ingenjörsdagen, ett evenemang för att hylla Svensk ingenjörskonst.

Ingenjörsdagen

Armada, 22-23 november, Stockholm

KTH arrangerar varje år Skandinaviens största arbetsmarknadsdag för ingenjörsstudenter. FMV är med på själva dagen och arrangerar dessutom en case-kväll för KTH:s studenter då de som medverkar får möjligheten att lösa en teknisk utmaning från vår verksamhet.

THS Armada

EDGB login, 1 december, Norrköping

EDGB LOGIN är ett arbetsmarknadsevent som arrangeras av sektionerna för Elektronikdesign och Logistik vid Linköpings universitet, campus Norrköping. FMV medverkar här då vi har en provplats strax utanför Linköping.

EDGB login

2023: 

LARM 14:e februari, Linköping

LARM är Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdagar är en mässa som arrangeras varje år i februari. FMV medverkar här då vi har en provplats för JAS-gripen strax utanför Linköping.

LARM (liu.se)

Mötesplats offentliga affärer, 27-28 september, Stockholm

För dig som arbetar med upphandling finns möjlighet att höra om hur FMV arbetar med komplexa uppdrag och stora och spännande upphandlingar. Mötesplats Offentliga Affärer (motesplatsoffentligaaffarer.se)