Detta skapar en automatisk översättning med Google Translate. Försvarets materielverk tar inte ansvar för eventuella fel.

Du behöver godkänna funktionella kakor för att använda den här funktionen.

Aktuella händelser
Nyhet

FMV en av Sveriges bästa arbetsgivare

FMV tillhör toppskiktet av Sveriges arbetsgivare och har några av landets friskaste medarbetare. Det framgår av en färsk kartläggning från Nyckeltalsinstitutet.

FMV hälsodag

Bild från FMV hälsodag.

Efter årets kartläggning, som baseras på nyckeltal från omkring 350 företag och organisationer med sammanlagt över 650 000 medarbetare, tilldelas FMV utmärkelsen ”excellent arbetsgivare”. Det innebär att vi placerat oss bland de tio procent med bäst resultat i undersökningen.

Nyckeltalsinstitutets årliga kartläggning rangordnar arbetsgivare utifrån tre olika kategorier: hälsa, jämställdhet och attraktivitet. Resultaten i hälsokategorin – där FMV sticker ut – baseras på faktorer som sjukfall, rehabresultat, sjukfrånvaro, friskvård och arbetsmiljöarbete. Här landar FMV på en tredjeplats, strax efter Sveriges Riksbank och E-hälsomyndigheten.

Det är väldigt roligt att våra medarbetare uppskattar vårt hälsoarbete. FMV ska växa kraftigt de närmaste åren och för att klara det långsiktigt lägger vi fokus på ett hållbart arbetsliv. Vi vet att medarbetarnas hälsa och balans mellan arbetsliv och fritid tillhör de viktigaste kraven vid val av arbetsgivare.

Suzanna Schwarz
ansvarig Employer branding på FMV

Läs mer om kartläggningen på nyckeltal.se

Publicerad: 2022-06-17