Detta skapar en automatisk översättning med Google Translate. Försvarets materielverk tar inte ansvar för eventuella fel.

Du behöver godkänna funktionella kakor för att använda den här funktionen.

Aktuella händelser
Nyhet

FMV en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

FMV har utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. I den senaste Randstad Employer Brand Research hamnar myndigheten på en fjärdeplats och klättrar därmed över 15 positioner från föregående år.

Efter årets undersökning, som baseras på svar från över 4 000 respondenter, tilldelas FMV utmärkelsen ”Topp 25 – Sveriges mest attraktiva arbetsgivare”. Det innebär att vi placerat oss i toppskiktet bland landets största arbetsgivare.

– Jag är så stolt och glad över att arbeta på FMV. Tillsammans jobbar vi dagligen för att bidra till försvarets förmågeökning och jag hoppas att ännu fler vill följa med oss på resan mot framtidens försvar, säger Ylva Navér, HR- och kommunikationsdirektör på FMV.

En topplista över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare enligt Randstads undersökning. FMV ligger på en fjärdeplats.

Topplistan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Om undersökningen

Randstad Employer Brand Research kartlägger vilka kriterier som svenska arbetstagare tycker är viktiga vid val av arbetsgivare, såväl som attraktiviteten hos landets 150 största arbetsgivare med en varumärkeskännedom över 10 procent.

I Sverige har ett representativt urval om 4326 respondenter deltagit i undersökningen. Med närmare 163 000 respondenter och över 6 000 undersökta företag på 32 marknader världen över är REBR världens mest omfattande undersökning i sitt slag.

Publicerad: 2023-05-04